Verantwoord en snel afvallen .nl

Door Marije

Written by Administrator. This article is my 2nd oldest. It is 257 words long.

Eten en kerst

Met de kerstdagen die er alweer aankomen, en al het lekkere eten wat daarbij hoort is het voor veel mensen een goed voornemen om in januari gezonder te gaan eten. Dat voornemen gaat over het algemeen alweer na een week of twee het raam uit. Het kan anders en vooral gemakkelijker!

Afvallen met het eiwitdieet Voel jij je net een rolmops zo na de kerstdagen? Of vermoed je dat dat de state of mind zal zijn tegen die tijd? Dan is het een goed idee om je gewoon voor te gaan bereiden! Want als jij nu al weet dat je op laten we zeggen vier januari begint met shakes, en daarna het programma wat bij de shakes hoort af gaat werken? Weet je ook dat je in die periode geen lekkere dingen in huis moet hebben!

Hoe vind ik een goed eiwitdieet Er zijn meerdere goede eiwitdiëten te vinden (zoals Be Slank.nl bijvoorbeeld), maar ze zullen niet allemaal bij jou passen. Je moet zelf zien te achterhalen welke wel of niet voor jou werkt. Doe wat research en zorg dat je een dieet vindt dat bij je past. Wanneer het niet bij je past om een week lang drie shakes per dag te nuttigen? Dan moet je er eentje vinden waarbij je dat niet hoeft of waarbij de periode van drie shakes korter is bijvoorbeeld. Het is aan jou, en wanneer je jezelf weet te motiveren – wat goed lukt met een datum waar je naartoe werkt – dan weet je ook dat je blijvend kunt afvallen!